Om Egenutgivarguiden

Om Egenutgivarguiden


Egenutgivarguiden
är en helt och hållet oberoende sida som inte tillhör något förlag eller utgivartjänst. Här har alla samma möjligheter att synas och visa upp sig vad de erbjuder: förlag, författare, egenutgivartjänster, lektörer osv.

Alla är lika välkomnar att bidra med material, tips och information. Skicka gärna ett meddelande om du är intresserad av att deltaga på något sätt, lägga till information, tips, göra länkbyten eller gästblogga.

Det är inte säkert att jag hinner med att svara på alla mejl eller ens hinner med att läsa allt, så om du vill vara säker på att få svar eller bli uppmärksammad är du också välkommen att skriva i kommentarerna på bloggen.

Den här sajten var nedlagd, men jag David tyckte att det var så mycket bra material och gamla artiklar på den så jag tog över den och satte igång den igen. Jag frågade även om lov att använda gamla artiklar jag hittade. Du kan även komma i kontakt med mig på min hemsida: Rothlindberg.se. Jag jobbar med digital marknadsföring och främst sökmotoroptimering, men hjälper även till med hemsidor på olika sätt. Och så bloggar jag där lite om ditt och datt, så om du är intresserad så är du välkommen att titta in.

Använd gärna formuläret eller skicka en hälsning till kontakt@egenutgivarguiden.se