Nystart för Egenutgivarguiden!

Nystart för Egenutgivarguiden!

Nu startar en ny sida – Egenutgivarguiden, en sajt för dig med författardrömmar som funderar på att ge ut en bok helt själv som egenutgivare. Egentligen är det en nystart för sajten. Halvt i alla fall. För det har funnits en sida tidigare som hette samma sak. Den här Egenutgivarguiden är en helt oberoende sida. Det finns inget intresse från något förlag eller företag som vill sälja tjänster. Därför kommer du att kunna hitta all information om olika språktjänster, lektörer och förlag som på olika sätt kan hjälpa dig att göra rätt och hitta rätt i dem här märkliga branschen. Det är som en djungel. Men mindre djungel och mindre krångligt blir det ju bättre du har koll.

Det är meningen att den här sidan ska vara full av inspiration för dig som vil skriva, så titta gärna in då och då, särskilt till bloggen, även om du inte är benägen att ge ut din bok på egen hand.

Du får hemskt gärna kontakta Egenutgivarguiden om du erbjuder tjänster på något sätt, lektorstjänster, språkgranskning, grafisk formgivning och liknande, eller om du är egenutgiven författare och vill exponera din bok, hemsida eller blogg.

Om du tycker att det här är en bra sida uppskattar vi självklart att du länkar till oss i din blogg eller på din hemsida.

Lämna en kommentar